Novăceanul care a încercat să violeze două fetițe, de 6 și 7 ani, a fost arestat

0
156

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, din Novaci, care a încercat, săptămâna trecută, să violeze două fetițe, de 6 și 7 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”La data de 25 octombrie a.c., față de tânărul de 27 de ani, din Orașul Novaci, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore, s-a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile. Tânărul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar în cauză se continuă cercetările în cadrul dosarului penal”, anunță IPJ Gorj.

Alexandru Popescu se afla în curtea familiei cu trei copii din Novaci și tăia lemne. Bărbatul a mers să-și ajute vecinii la muncile gospodărești, când a luat fetele și le-au dus într- un loc ferit pentru a le viola. Individul a profitat de faptul că tatăl minorelor nu era acasă, iar mama intrase în locuință să culce a treia fetiță de doar 3 ani. Individul le-a dezbrăcat pe fete și a încercat să le violeze. Când a observat că fetele nu mai sunt în curte, mama lor a început să le strige, moment în care agresorul s-a speriat și a fugit cu pantalonii în vine. Speriate, fetele i-au povestit mamei cu lacrimi în ochi ce au pățit. Femeia a sunat la 112 și polițiștii l-au ridicat pe bărbat de la domiciliul acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here