Tragedie la spital! Un medic de 32 de ani, de la Urgențe, s-a sinucis

0
174

Un medic în vârstă de 32 de ani, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti s-a sinucis joi, 28 octombrie. Bărbatul și-a injectat un anestezic care se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis, fiind găsit mort în locuința sa.

Acesta era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv, dar de curând a întrerupt medicația, potrivit Antena 3, care precizează că recent a fost ziua sa de naștere și nu îl sunase nimeni. Astfel, nu este exclus ca momentele depresive să se fi reactivat și acest lucru să fi dus la decizia de a-și lua zilele.

”Fără cuvinte…!! Ai fost medicul și omul sufletului nostru!! Erau o plăcere gărzile cu tine!! Dumnezeu să te ierte!”/ „Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi… ne-ai lăsat un gol în suflet… ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni care apela la tine.. Nu te vom uita niciodată… după o gardă așa grea… așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!/ „Dumnezeu să-l odihnească în pace”/ „Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!!!!”/ „Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul… Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru că te-am iubit și nu ți-am spus”, au fost câteva dintre mesajele colegilor lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here