Au început lucrările la cel mai mare parc din Târgu Jiu

0
90

Au început lucrările la Zona de Agrement Narciselor, acolo unde se va construi un parc imens pe terenul preluat de la Ministerul Apărării Naționale. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu a precizat că licitația a fost câștigată de o firmă din Gorj.

O firmă gorjeană a demarat deja lucrările pentru parcul uriaș pe care îl amenajăm în zona Narciselor, pe terenul preluat de la fosta unitate militară.
RÂNCASKI SRL se numește societatea care a câștigat licitația și care a început măsurătorile în zonă. Aceasta este reprezentată de domnul Mitroi Cătălin și deține o experiență vastă în domeniu, având dezvoltate mai multe proiecte similare.
Am lucrat foarte bine cu societățile locale și sunt foarte mulțumit că și în acest caz avem o firmă din județul Gorj.
Vă reamintesc faptul că este vorba de un proiect amplu, constând în amenajarea unei zone de agrement pe o suprafață de 12 hectare, investiția fiind de 3 milioane de euro, bani din fonduri europene.
Spațiile verzi vor fi vaste, cu 10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, totul dotat cu sistem de irigații care să acopere întreaga suprafață. Vor fi 10.000 metri pătrați de alei, un loc de joacă mare, de 650 de metri pătrați, amfiteatru în aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi”, a transmis primarul Romanescu pe pagina sa de socializare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here