Mamă și fiică din Gorj, cercetate pentru uciderea unui nou-născut

0
142

O femeie și fiica sa din Licurici, Gorj, sunt suspectate de uciderea unui nou-născut. Oasele unui bebeluș au fost descoperite, marți, de oamenii legii, în apropierea unei locuinţe din comună. Localnicii vorbesc că faptele macabre ar fi avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, când suspectează că tânăra ar fi rămas însărcinată, iar ,mama sa ar fi ajutat-o să scape de copil. Sunt indicii că pruncul a fost născut viu şi a murit ulterior, după ce a fost băgat într-o pungă. Oasele au fost găsite îngropate la o adâncime de aproximativ un metru.

Cristina Ciobanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a precizat că se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de pruncucidere.

„Este înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de omor asupra unui membru al familiei. Cazul este cercetat de un procuror criminalist, care face toate demersurile legale în vederea aflării adevărului şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi”, a menţionat Ciobanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here