Gorj: Bebelușul găsit îngropat, adus pe lume de mamă în timpul examenului de Bacalaureat. L-a ținut în frigider mai multe luni

0
105

Detalii terifiante ies la iveală în cazul bebelușului găsit îngropat în spatele unei case din Lelești. Mama a adus pruncul pe lume când dădea examenul de Bacalaureat, acum trei ani. Spune ca l-ar fi născut mort şi la sfatul familiei nu anuntat autoritatile. Anchetatorii au însă suspiciuni că lucrurile nu au stat tocmai aşa. Totul a ieșit la iveală după o ceartă pe o bucată de pământ.

Mama bebeluşului: Moaşa mea era de faţă cu mama acolo mi-a spus că mă ajută ea să nu se întâmple nimic.

Bebeluşul s-ar fi născut mort, susţine tânăra. Speriată, l-ar fi ascuns într-un dulap, până a venit mama ei acasă.

Mama bebeluşului: L-am dat mamei mele, care l-a adus la această doamnă şi de atunci nu ştiu.
Valerica Lăudat, mătuşa : L-a ţinut mai multe luni în frigider, nu pot să spun câte, că nu ştiu.

Într-un final, mama şi mătuşa tinerei au decis să scape definitiv de bebeluş şi s-au înţeles să nu sufle vreodată un cuvânt despre cele petrecute.

Valerica Lăudat, mătuşa : L-a îngropat, hârletele e tot la mine.

Nimeni n-ar fi aflat dacă, de curând, cele două familii nu s-ar fi certat pe o bucată de pământ. Nervoasă, mătuşa tinerei a mărturisit totul.

Valerica Lăudat, mătuşa: Am fost la Poliţie şi am declarat. Au venit, au săpat, cu oameni. Au adunat.

Probe din oasele dezgropate au fost trimise la Institutul Mina Minovici din Bucureşti. Legiştii trebuie să afle dacă, într-adevăr, bebeluşul s-a născut mort.

Cristina Ciobanu, prim-procuror: La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înregistrat dosar penal şi se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist, care dispune toate măsurile necesare pentru aflarea adevărului în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

Cele trei femei au fost audiate de anchetatori şi, până la finalizarea anchetei, sunt cercetate în stare de libertate.

sursa: infostiri.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here