Șocant! O studentă a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin

0
143

Caz șocant în campusul Universității Petrol și Gaze din Ploiești. O studentă este bănuită că ar fi tăiat gâtul unei pisici în baie, în cadrul unui ritual satanic. Fata i-ar fi povestit colegei de cameră că se simte slăbită și că va prinde puteri dacă bea sângele animalului. Șocată, aceasta a anunțat imediat conducerea, care, la rândul său, a alertat Poliția.

“Am descoperit cu stupoare faptul că studenta făcea anumite ritualuri în cameră. Cu cărți, sare, lumânări… I-ar fi povestit colegei că ar fi omorât o pisica. A ademenit-o în cameră cu ceva carne, ar fi mers în baie și i-ar fi tăiat gâtul. Studenta ar fi făcut acest ritual deoarece în ziua respectivă s-ar fi simțit foarte slăbită, iar acest lucru i-ar fi dat putere.”, a declarat Ilona Pleșa, colegă a studentei.

Este un cămin unde nu s-au mai întâmplat incidente majore. Aveam acest pisoiaș, era motanul căminului nostru, îi dădeam să mănânce. (…) O fată timidă, retrasă, nu vorbea cu nimeni.”, a spus Alexandra Petre, colegă a studentei.

Cei din conducere au găsit animalul aruncat în curtea campusului, într-o baltă de sânge. În cameră ar fi fost găsite mai multe lumânări și cărți despre moarte și ritualuri demonice. După cele întâmplate fata a fost dată afară din cămin.

“Am fost anunțați de comportamentul crud și necivilizat al unei studente, care înțeleg că făcea ceva ritualuri și a sacrificat o pisică. Pentru confortul psihic, pentru siguranța studenților, Consiliul de Administrație a hotărât evacuarea acesteia din cămin până la încheierea cercetării penale.”, a declarat prof. Univ. Mirela Dulgheru, purtător de cuvânt UPG Ploiești.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru cruzime față de animale. Anchetatorii au mers în campus și au ridicat mai multe probe. Pisica va fi supusă unei autopsii pentru a se stabili exact cum s-a produs sfârșitul bietului animal. Studenta încă nu a fost audiată de către oamenii legii.

sursa:dcnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here