Accident cu șase victime la Câmpu Mare

0
32

Șase persoane au ajuns la spital, în urma unui accident, ce a avut loc în această seară, la Câmpu Mare. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de un tânăr de 23 de ani, care a tăiat calea unui autoturism condus de un bărbat din Constanța. În urma impactului, toți ocupanții celor două mașini au fost răniți și au fost transportați la spital.

“Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Tg-Jiu, conducea un autovehicul, în care se afla și o tânără, de 24 de ani, din aceeași localitate, din direcția Albeni către Targu-Jiu, la intersecței DJ 675 Albeni, cu DJ 661, în punctul Câmpu Mare, nu a respectat indicația semnului rutier STOP si a acroșat un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța, ce se deplasa pe DJ 661, din direcția Novaci, către Targu-Cărbunești.

De asemenea, în autoturismul constănțeanului se mai aflau alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 si 53 de ani, din municipiul Galați, judetul Galați.

În urma impactului, a rezultat rănirea tuturor celor 6 persoane implicate în eveniment, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here