Un ginecolog a abuzat sexual zeci de paciente, sub pretextul că se pot vindeca doar dacă se culcă cu el

0
141

Un medic ginecolog din orașul italian Bari, este acuzat că ar fi abuzat de unele dintre pacientele sale. Femeilor li se prezenta un diagnostic fals, iar medicul le spunea că singurul ”tratament” este o partidă de sex. Parchetul din Bari a deschis o anchetă după o serie de dezvăluiri făcute într-un reportaj TV.

Giovanni Miniello, în vârstă de 60 de ani,  cerea 350 de euro pentru un consult, iar apoi le spunea pacientelor că au diferite probleme de sănătate, inclusiv cancer de col uterin. Ulterior, italianul le propunea să întreţină relaţii sexuale cu el, precizând că acesta e singurul mod prin care se pot vindeca. Unele femei au acceptat, altele au refuzat, însă multe dintre ele s-au unit şi au acceptat să apară în reportajul televiziunii La Iene pentru a povesti prin ce au trecut.

Nu am vrut. Dar am acceptat de frica bolii, apoi am plâns”, a spus una dintre paciente. „Dacă te vei culca cu mine, nu vei avea cancer. Am salvat multe femei de boală”, povesteşte o altă femeie despre modul în care pacientele erau abordate de medic.

Ginecologul italian se apară și este de părere că nu a greșit cu nimic: „Eu doar am propus doar un tratament alternativ”,  a declarat acesta.

Marika Massara, coordonatoarea unui centru care luptă pentru drepturile femeilor, a precizat că zeci de femei ar fi fost abuzate de medicul italian.

Am primit mai multe sesizări în ultimele zile, vorbim de zeci. Toate s-au reunit și au mărturisit că au fost abuzate de doctor. De asemenea, sunt și paciente care refuză să vorbească pentru că le este teamă”, a spus aceasta potrivit Daily Mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here