Băiat de 13 ani, din Gorj, găsit mort în dormitor

0
89

Tragedie în comuna Crușeț! Un băiat, de 13 ani, a fost găsit mort, duminică, în camera în care dormea.

Copilul nu a dat nici un semn, iar părinții au mers să vadă ce se întâmplă și au constat că băiatul nu respiră. Au sunat imeduat la 112, insă echipajul de pe Ambulanță, ajuns la fața locului, a constatat decesul. Pe trupul minorului nu existau semne de violență și nu era cunoscut cu afecțiuni.

La data de 5 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie de 30 de ani, din comuna Căpreni, cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său de 13 ani, în pat inconștient.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj care a constatat decesul minorului și o echipă operativă constituită la nivelul subunității care a efectuat cercetarea locului faptei.

În urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au observat urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ GORJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here