O educatoare a abuzat sexual 3 fetițe de grădiniță

0
95

Caz șocat la Suceava, unde o educatoare a agresat sexual trei fetițe. Fapta îngrozitoare a ieșit la iveală, după ce tatăl a două dintre victime a vrut să se răzbune, incendiind maşina educatoarei. Femeia a ajuns în atenția Poliției după ce ea însăși a depus o plângere, reclamând faptul că mașina sa a fost incendiată.

În cadrul anchetei, polițiștii au descoperit cine era autorul faptei, însă cercetările au luat o turnură neașteptată.

În ziua de 17 decembrie 2021, femeia a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că maşina sa, parcată în faţa locuinţei din municipiul Suceava, a fost incendiată. Oamenii legii au identificat autorul în baza unor imagini video surprinse de o cameră de supraveghere. Era vorba despre un bărbat din comuna Bosanci, care la vremea respectivă a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile.

Când l-au audiat pe bărbat, polițiștii ar fi aflat și motivul gestului său extrem – bărbatul este tatăl a două fetițe minore care mergeau la grădinița unde femeia era educatoare și unde aceasta i-ar fi agresat sexual copilele.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Conform Adevărul.ro, femeia le-ar fi violat pe copilele de grădiniță cu degetul, în mai multe rânduri.

Ancheta continuă în cazul educatoarei, aceasta fiind momentan arestată pentru 30 de zile.

Acum, șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Grigore Bocanci, anunță că vor fi verificate dosarele psihologice ale cadrelor didactice. „Este de neînţeles. Testarea psihologică trebuie regândită“, a declarat șeful IȘJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here