Gorjean arestat, după ce a tâlhărit și sechestrat un minor

0
96

Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tâlhărie, lipsire de libertate și evadare, a fost arestat, marți, de polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale.

Din cercetările efectuate, oamenii legii au stabilit că acesta, la data de 4 martie, ar fi amenințat cu un cuțit, un minor de 17 ani, din comuna Bărbătești și i-ar fi furat suma  de 500 de lei, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Olari, din municipiul Târgu Jiu. Mai mult decât atât, la data de 8 martie, minorul ar fi fost chemat la domiciliul tânărului, și lipsit de libertate, iar prin acte de violență, ar fi fost deposedat de suma de 335 de lei, de către acesta.

Potrivit polițiștilor, târgujianul se afla în arest la domiciliu în perioada în care a comis aceste fapte.

”Totodată, tânărul, în momentul comiterii faptelor, se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here