Dezastru pe drumurile Gorjului! Bărbat mort în accident la Lelești, alte 5 persoane, dintre care doi copii, au fost rănite

0
121

Un bărbat și-a pierdut viața, luni după-amiază, într-un accidentul petrecut pe raza localității Lelești, Gorj, luni după-amiază. Alte cinci persoane, dintre care doi minori, au fost rănite.

În jurul orei 16:45, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Lelești, în care au fost implicate două autovehicule. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și o autospeciala SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 4 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând ca în urma impactului violent au rezultat 6 victime, dintre care una încarcerată si inconștientă. S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte cinci victime. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului în vârstă de 51 de ani găsit încarcerat. Celelalte 5 victime, cu vârste cuprinse între 6 si 54 de ani au fost transportate la UPU Tg-Jiu. (6 ani băiat, 13 ani fetiță, 54 ani femeie, 31 ani femeie, 41 ani bărbat)”, a transmis ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here