Un bărbat din Gorj și-a bătut avocata cu pumnul în cap

0
25

Un bărbat din Gorj a fost condamnat la 1 an i 2 luni de închisoare cu executare, după ce și-a lovit avocata cu pumnul în cap. Nemulțumit de felul în care a fost reprezentat n instanță într-un dosar civil, bărbatul i-a cerut avocatei să-i restituie banii. Mai exact, gorjeanul i-a reproșat femeii că a încasat un onorariu prea mare, respectiv 1500 de lei, și nu l-a ajutat să câștige procesul, acțiunea acestuia fiind respinsă ca nefondată.

”În momentul în care îi reproșa persoanei vătămate că nu a făcut demersurile necesare pentru a avea câștig în judecata pe fond a cauzei, inculpatul gesticula și îi flutura prin față un extras după portalul instanțelor de judecată, încercând să îi dovedească că singur, și fără ajutorul altcuiva, a formulat apel și recurs în cauză, iar Curtea de Apel Craiova i-a admis acțiunea. Auzind reproșurile inculpatului și faptul că îi cerea să îi restituie onorariul, pentru că în caz contrar va formula plângere penală împotriva sa, persoana vătămată i-a luat hârtia din mână și a aruncat-o pe masă, moment în care inculpatul a ripostat și a lovit-o cu pumnul în cap, peste ochelarii pe care îi avea așezați în acest loc”, potrivit rechizitoriului.

La audieri, bărbatul nu și-a recunoscut fapta. Individul este cunoscut cu antecedente penale, întrucât în trecut a mai fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt califica și violență. Pentru agresiunea împotriva avocatei, Judecătoria Motru l-a condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare, la care se adaugă 4000 de lei amendă penală. Sentința nu este definitivă, iar inculpatul a contestat-o deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here