A fost finalizat proiectul de modernizare a Casei de Cultură din Târgu Jiu. Romanescu: Va fi una dintre cele mai frumoase investiții

0
98
Targu-Jiu, Romania-september 25: House of culture on September 25, 2020 in Targu-Jiu. Here is the headquarters of the famous „Doina Gorjului” folkloric ensemble.

Proiectul de modernizare a Casei de Cultură din Târgu Jiu a fost finalizat, iar în perioada următoare ar putea începe lucrările de reabilitare. Valoarea proiectului este de 4,5 milioane de euro, dar suma ar putea fi actualizată ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții.

”„Proiectul este finalizat. S-a obținut avizul și de la Ministerul Culturii. Este depus la Compania Națională de Investiții și urmează ca, în perioada imediat următoare, să se dea ordinul de începere pentru această lucrare. Proiectul este extraordinar. Dacă se va finaliza acest proiect de către compania care a câștigat licitația, va fi una dintre cele mai frumoase investiții realizate în municipiul nostru. Se va reabilita în totalitate Casa de Cultură, inclusiv zona exterioară“ a declarat, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Edilul de la Târgu Jiu susține că proiectul este unul deosebit și va fi una dintre cele mai frumoase investiții din municipiu.

”Proiectul este extraordinar. Dacă se va finaliza acest proiect de către compania care a câștigat licitația, va fi una dintre cele mai frumoase investiții realizate în municipiul nostru. Se va reabilita în totalitate Casa de Cultură, inclusiv zona exterioară.

Casa de Cultură a Sindicatelor are o suprafață de 2229 de metri pătrați și cuprinde o sală de spectacole de peste 700 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here