Arest la domiciliu pentru angajatul DSV care a spulberat doi oameni pe trecerea de pietoni de la Prefectură

0
17

Angajatul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, care a spulberat, pe 21 martie,  doi oameni pe trecerea de pietoni din spatele Prefecturii Gorj, va petrece Sărbătorile Pascale acasă. O femeie de 57 de ani a murit pe loc, iar soțul acesteia a a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, în urma accidentului provocat de consilierul DSV, însă ,chiar și așa, Judecătoria Târgu Jiu a decis, vineri, înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

”În temeiul ert. 221 alin.1 din Codul de procedură penală, dispune ca inculpatul Iulius Lupulescu Cristinel să nu părăsească imobilul unde locuiește, în mun. Târgu Jiu, str. Frații Buzești, jud. Gorj, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza, și de a se supune restricțiilor stabilite de acesta. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta sentinței. Procurorii gorjeni au depus deja contestație.

Cristinel Iulius Lupulescu este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Angajatul DSV avea op alcoolemie de 1,77 g/litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here