Minoră de 15 ani, răpită din fața blocului de trei necunoscuți

0
91

O adolescentă de 15 ani a fost răpită din fața blocului, joi, în jurul prânzului. Tânăra a fost urcată cu forța într-o mașină, de trei necunoscuți. Poliția din Argeș a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil” și a fost constituită celula de criză.

”La data de 28 aprilie, în jurul orei 11,00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, Mustaţă Petruţa, din Piteşti, judeţul Argeş. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov”, potrivit  IGPR.

Fata a fost găsită de polițiști, după aproape 10 ore de căutări. „În urmă cu puţin timp, minora Mustaţă Petruţa fost identificată în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată”, a transmis Poliţia Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here