Cadavre umane, descoperite în cel mai mare rezervor de apă din SUA

0
107

Mai multe rămășițe umane au fost găsite în Lacul Mead, la doar o săptămână după ce corpul unei persoane, posibil victimă a unei crime, a fost găsit în rezervorul de apă care se micșorează rapid din cauza secetei, anunță BBC. Sâmbătă, rangerii din parcul național unde se află lacul au fost informați despre descoperirea unor rămășițe. Pe 1 mai, un cadavru a fost găsit într-un butoi blocat în noroiul de pe malul lacului.

Poliția avertizează că, probabil, vor fi găsite mai multe cadavre pe măsură ce lacul se retrage. Anchetatorii mai spun că trupul găsit săptămâna trecută aparține unei persoane care a fost împușcată mortal în anii 1970 sau 1980.

Detectivul detectiv de la Omucideri din Las Vegas, locotenentul Ray Spencer, a declarat presei locale că momentul a fost determinat cu ajutorul hainelor și pantofilor victimei, care se vindeau în magazinele Kmart la acea vreme.

„Va fi un caz foarte dificil. Aș spune că există șanse foarte mari ca, pe măsură ce nivelul apei scade, să găsim alte rămășițe umane”, a declarat locotenentul Spencer pentru CBS News din Las Vegas după prima descoperire.

Iar în weekend-ul trecut, această predicție s-a dovedit exactă. Serviciul Parcurilor Naționale, care patrulează lacul Mead, a anunțat că ultima descoperire de „rămășițe scheletice umane” a fost raportată de martori sâmbătă după-amiază. Descoperirile macabre au loc în timp ce lacul ajunge la cel mai scăzut nivel de când a fost umplut pentru prima dată. Lacul Mead, care se află la granița dintre statele Nevada și Arizona, a fost creat de barajul Hoover în anii 1930.

Cel mai mare rezervor din SUA, Lacul Mead furnizează apă potabilă pentru 20 de milioane de oameni din Las Vegas până la Los Angeles. Nivelul lacului Mead este în scădere din anul 2000, iar oamenii de știință spun că schimbările climatice agravează situația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here