Copil de 4 ani, mort pe masa de operație. Părinții îi acuză pe medici de malpraxis

0
101

Un băiețel de 4 ani a murit pe masa de operație, la spitalul din Focșani. I s-a oprit inima în timp ce medicii interveneau chirurgical. Din primele informații, copilul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Copilul de 4 ani a fost operat săptămâna trecută, la spitalul Judeţean din Focşani. Avea o hernie inghinală, iar intervenţia, una de rutină, a durat 15 minute. Băiatul a rămas internat peste noapte, după care a fost trimis acasă. Familia povestește că acasă copilul a avut dureri mari în zona abdomenului și că au sunat medicul.

„A zis să îi dăm un Nurofen și, în caz că se întâmplă ceva, să mergem cu el din nou în spital”, a spus Laurențiu Gheorghe, tatăl copilului.  Copilul s-a simțit din ce în ce mai rău, așa că familia l-a dus la camera de gardă, iar când a fost văzut iar de chirurg, aceasta a luat decizia de a-l opera din nou. „S-a uitat și spune: ia uite ce hematom a făcut! Exact așa a spus”, a mai precizat tatăl micuțului pentru libertatea.ro.

Părinții micuțului îi acuză pe medici că le-au omorât copilul. Între timp, poliția din Vrancea a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă raportul medico-legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here