Gorj: Și-a bătut concubina în fața copiilor minori

0
16

Un bărbat din comuna Plopșoru a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce și-a agresat și amenințat cu moartea concubina. Totul s-a petrecut în prezența copiilor lor, care sunt minori.

Nefiind de acord cu decizia femeii de a pune punct relației de concubinaj, care a durat 25 de ani, bărbatul a intrat în locuința acesteia, în data de 25 aprilie 2021, în jurul orei 09.00, a început să împingă ușa și i-a cerut să-i deschidă, amenințând-o că în caz contrar o va sparge. Cum aceasta a refuzat să-i permită accesul, a pătruns în locuință pe geam, cerându-i să fie din nou împreună.

Femeia a refuzat,  așa că a devenit agresiv, a ameninţat-o cu moartea, după care a lovit-o cu pumnii, a luat-o de păr și a continuat să o bată sub privirile copiilor minori, care oripilați de cele întâmplate, au cerut ajutorul unchiului lor.

Copiii le-au spus anchetatorilor că tatăl lor era agresiv și cu ei, dacă refuzau să-i cumpere țigări. ”Menţionez că acesta este agresiv şi cu noi, dacă nu ne duceam să luăm ţigări ne bătea şi ne ameninţa că ne omoară, minorul spunând că nu mai vor mai vină pe la domiciliul, întrucât mereu este agresiv, înjură şi se poartă urât cu noi şi cu mama noastră”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu.

Magistrații l-au condamnat la 8 luni de închisoare, cu suspendare, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani. Mai mult decât atât, nu are voie să comunice cu fosta parteneră sau să se apropie la mai puțin de 200 metri de aceasta sau de locuința sa. De asemenea, va trebui să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul primăriei Plopșoru, pe o perioadă de 60 de zile.  Hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here