Un șofer din Gorj a lovit cu mașina polițistul care i-a cerut să oprească

0
90

Fapte deosebit de grave săvârșite vineri, 20 mai, de un bărbat din Novaci, Gorj. Acesta a dat cu mașina peste polițistul care i-a cerut să oprească printr-un semnal regulamentar. Angajatul MAI aflat în timpul serviciului a fost trântit jos, iar șoferul a fugit de la locul faptei.

”Un bărbat de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă.

Șoferul a părăsit locul faptei. Cel în cauză a fost identificat de polițiști, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Șoferul a fost prins, iar  procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 ore, față de bărbat și, în aceeași zi, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here