Amendat cu 12.000 de lei, după ce și-a abandonat câinele pe câmp

0
93

Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei după ce și-a abandonat câinele pe un câmp din județul Ilfov. Fapta acestuia a fost observată de o trecătoare care a anunțat Protecția Animalelor din Ilfov. Femeia a încercat să-l convingă să nu recurgă la acest gest, însă în zadar. Bărbatul și-a dus planul la bun sfârșit.

„O doamnă ne-a scris pe Facebook, în data de 3 iunie, că un bărbat a oprit mașina, undeva în zona Mănăstirii Căldărușani, comuna Gruiu, a deschis portbagajul, a scos un câine din sac și i-a dat drumul. Femeia a încercat să-i explice că fapta lui înseamnă abandon, dar lui nu i-a păsat. Noi am trimis imediat fotografiile primite Biroului Protecția Animalelor din cadrul IPJ Ilfov. Doamna care a văzut totul a dat declarație la poliție”, a transmis pe Facebook Protecția Animalelor din CJ Ilfov.

Polițiștii au plecat să caute patrupedul, însă nu l-au mai găsit.

„Polițiștii au fost în teren să caute câinele, dar nu l-au găsit. Din cauza traumei s-a speriat și a fugit. Mulțumim enorm poliției pentru implicare! Am colaborat foarte bine în acest caz. Și ne-am mișcat repede. Și, de asemenea, mulțumim enorm doamnei care ne-a scris.

Nu trebuie să rămânem indiferenți! Rețineți: abandonul animalelor se pedepsește cu amendă de până la 12.000 de lei. Niciodată nu vom scăpa de problema animalelor de pe străzi, dacă vom continua să aruncăm suflete la margine de drum. Legea e lege pentru toată lumea”, se mai arată în postare..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here