Primar arestat, după ce i-a cerut favoruri sexuale propriei nepoate, să o angajeze la cabinetul său

0
60

Primarul comunei Călinești, din județul Argeș, a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce i-a cerut favoruri sexuale propriei nepoate, în schimbul angajării la cabinetul său. Polițiști și procurori au mers astăzi la primăria condusă de  Mihai Georgescu, și după mai bine de 2 ore de audieri, l-au dus la secție, unde au decis reținerea acestuia.

„Politistii SIC Arges, sub coordonarea procurorului de caz, au continuat cercetările în cauză privind pe suspectul Georgescu Mihai, primar al comunei Călinești, jud. Argeș, cercetat sub aspectul săvârșirii a infracțiunilor de folosirea abuzivă a functiei in scop  sexual.

A fost pus în executare mandatul de aducere și s-a dispus măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale.

Susnumitul a fost încarcerat în CRAP Arges”, informează poliția.

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrarea audio în care primarul îi cere favoruri sexuale tinerei, în schimbul angajării. După mediatizarea cazului, edilul a fost suspendat din toate funcțiile politice din PSD, partidul din care face parte. Mihai Georgescu este la primul mandat dar, în trecut, a mai avut probleme cu legea într-un caz de contrabandă cu alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here