Turistă de 27 de ani, violată într-o toaletă publică

0
72

O tânără în vârstă de 27 de ani  a fost violată într-o toaletă publică din centrul Parisului. Turista, de origine americană, a ieșit cu partenerul ei, sâmbătă seara, lângă râul Sena, în inima cartierului turistic din Paris, nu departe de Catedrala Notre Dame și de primăria Parisului.

La scurt timp după ora 1 dimineața, femeia s-a oprit să folosească o toaletă publică de lângă podul Louis-Philippe din arondismentul al patrulea. Toaleta, nu departe de barurile locale, este considerată sigură și bine întreținută. A făcut parte din noile facilități puse în funcțiune în urmă cu șase ani, de când circulația mașinilor a fost interzisă în zonă.

Ziarul local Le Parisien a raportat că partenerul femeii a așteptat-o, dar a devenit îngrijorat că durează mult timp. S-a apropiat de toaletă și a auzit plânsete, apoi și-a găsit partenera atacată.

Paznicii din zonă au venit în ajutor, iar poliția l-a arestat pe bărbatul în vârstă de 23 de ani,  care locuiește în Asnières-sur-Seine, în afara Parisului. Din primele informații ale poliției, el a negat violul și a spus că femeia și-a dat acordul.

Femeia a fost dusă imediat la un spital din Paris. După ce a făcut plângere la poliție, ea și partenerul ei au zburat înapoi în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here