O femeie din Gorj și-a bătut vecinul cu parul

0
86

O femeie din comuna Licurici a fost condamnată la 9 luni și 10 zile de închisoare, cu suspendare, după ce a bătut un localnic cu parul.

”Inculpata a ieşit din curtea locuinţei cu un par de lemn şi, ameninţându-l cu moartea, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona capului, moment în care persoana vătămată s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicleta cu care se deplasa. În timp ce persoana vătămată se afla căzută pe asfalt, inculpata a continuat să-i aplice lovituri cu parul din lemn peste mâini şi picioare, încetând la intervenţia concubinului acesteia”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Cărbunești.

În urma loviturilor primite, bărbatul a avut nevoie pentru vindecare, de 8-9 zile de îngrijiri medicale.  Femeia a recunoscut în fața judecătorului că l-a lovit pe bărbatul respectiv, întrucât concubinul său ar fi bătut-o ca urmare a denigrărilor pe care bărbatul i le aducea. Magistrații au dispus suspendarea pedepsei în cazul său, pentru un termen de supraveghere de 2 ani. Instanța a  obligat-o și la plata sumei de 400 lei către bărbatul agresat, reprezentând daune materiale, dar  și daune morale în sumă de 3500 lei. Mai mult, aceasta va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul primăriei Licurici sau în cadrul Școlii Gimnaziale Negreni, pe o perioadă de 60 de zile.

Hotărârea a fost pronunțată în data de 11 august de Judecătoria Târgu Cărbunești și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here