Zeci de profesori din Târgu Jiu, premiați de municipalitate

0
64

Zeci de profesori din Târgu Jiu, îndrumători ai elevilor care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale, au fost premiați, duminică, premiați de municipalitate.

“Premiem, din nou, excelența la Târgu Jiu. De data aceasta, nu doar elevilor le este recunoscut meritul rezultatelor, ci și cadrelor didactice care i-au pregătit.
Încă 19 elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale după ceremonia de premiere din vara trecută sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și toate cele 62 de cadre didactice care i-au pregătit, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
O ceremonie caldă, umbrită doar de lipsa unui cadru didactic important, a cărui dispariție a lăsat un gol imens in inimile tuturor, doamna profesor doctor Elena Roată.
Promovăm și încurajăm elevii în drumul lor către performanță, continuăm să creăm toate condițiile necesare pentru a oferi un învățământ de calitate copiilor târgujieni și recunoaștem meritele tuturor celor implicați pentru că educația este deosebit de importantă pentru viitorul municipiului nostru.
Felicitări tuturor” a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here