Bărbat snopit în bătaie de soție cu o coadă de mătură. A dat mâncare la găini fără să o anunțe

0
42

O femeie de 23 de ani și-a luat la bătaie soțul cu coada de mătură, dintr-un motiv absolut șocant. Polițiștii au intervenit ca să-l scape de consoarta agresivă, dar bărbatul a refuzat să depună plângere ori să ceară ordin de protecție împotriva femeii.

Violențele au avut loc vineri, într-o gospodărie lin localitatea Ivăneasa, Bistrița. Femeia s-a înfuriat că soțul ei le-a dat de mâncare la animale fără să-i ceară încuviințarea, așa că l-a pus la punct cu o coadă de mătură.

Femeia și-a bătut soțul de față cu fetița lor de un an și jumătate. Aceasta s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

„Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând totodată și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violența în familie”, a precizat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here