O mamă s-a sinucis, după ce copilul ei de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei

0
70

Dublă tragedie la Găești. Un copil de 4 ani a murit înecat în piscina din curtea casei în care locuia cu mama sa. Distrusă de durere, după aflarea veștii, femeia în vârstă de 33 de ani s-a sinucis într-o pădure din apropierea casei.

Polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat, iar după ce s-au deplasat la locul faptei au constatat că minorul a căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru cel mic, fiind declarat decesul.

”La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal”, informează IPJ Dâmbovița.

Distrusă de durere, mama copilului a fugit de acasă, fiind căutată de zeci de polițiști și jandarmi. Din nefericire, după ore bune de căutări, femeia a fost găsită spânzurată de un copac, într-o pădure din apropiere.

Echipajul de Ambulanță trimis la fața locului a încercat să o resusciteze, dar fără rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here