Un medic de familie din Gorj consultă pacienții la veioză

0
75

Un medic de familie din Gorj își consultă pacienții la lumina veiozei. Este vorba despre doctorul Mihai Moisescu, peședintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj. Medicul spune că este nevoit să facă economii din cauza facturilor la energie, astfel că folosește veioze și chiar lanterne în cabinetul său de medicină de familie din Motru, ca să nu aprindă lumina.

„Nu avem alte soluții, când ne trezim cu facturi de sute și de mii de lei. Pentru perioadele cu gărzi închidem toate luminile și am o veioză mică. Am pus un bec cu led, economic. Consumă foarte puțin. Pentru iluminatul exterior am oprit tot, de asemenea, și am cumpărat o lanternă pe care o folosesc atunci când este nevoie”, a declarat Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj.

Medicul Mihai Moisescu a precizat că folosește o lanternă atunci când iese din clădire sau când vin pacienți, pentru a-i ghida spre cabinet la consultație.

„Asta este situația în care am ajuns. Nu prea avem de ales, pentru că atunci când îți vine factura o plătești și nu mai comentezi, că altfel te trezești că ești debranșat. O ducem greu, mai ales că majoritatea medicilor de familie au salariul minim pe economie pe cartea de muncă și nu își permit să iasă la pensie”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here