Anchetă! Două infirmiere s-au filmat în timp ce dansau ”găina”, îmbrăcate în uniforme de polițist

0
94

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus o anchetă după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu două femei îmbrăcate în uniformă de polițist care dansează „jocul găinii”, o tradiție întâlnită la nunți în unele zone ale țării.

Potrivit Vremea Nouă, evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la un restaurant din Vaslui, la petrecerea unui cuplu care ar fi împlinit 25 de ani de căsnicie. Publicația locală scrie că cele două sunt infirmiere la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, la petrecere participând mai mulți angajați ai spitalului. Potrivit imaginilor apărute pe reţelele de socializare, cele două infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui participau la nunta de argint a unei colege, la un restaurant. La un moment dat, îmbrăcate în uniforma Poliţiei Române, au dansat găina, un obicei din zonă. În timpul dansului au primit şi bani de la ceilalţi participanţi la petrecere.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui spune că a declanșat o anchetă pentru a stabili cum au ajuns cele două femei în posesia uniformelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here