Târgu Jiu: Urmărit de polițiști, a lăsat mașina pe liber și a fugit. Autoturismul a plecat de pe loc și a lovit autospeciala de poliție

0
74

Scene de cascadorii râsului, surprinse pe strada Victoriei din Târgu Jiu. Urmărit de poliţişti, un bărbat a ieşit din maşină pentru a fugi, dar a lăsat-o pe liber. Autoturismul s-a pus singur în mişcare şi a lovit autospeciala poliţiei.

„La data de 22 ianuarie a.c., ora 15:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Victoriei din municipiul Târgu-Jiu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, însă acesta nu a oprit, polițiștii pornind în urmărirea sa.

Conducătorul auto a abandonat autoturismul pe strada 30 Decembrie, fără a-l asigura corespunzător. Autovehiculul s-a pus în mișcare și a acroșat autospeciala de poliție, oprită regulamnetar în spatele său.

În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a autospecialei de poliție.

Polițiștii au pornit în urmărirea pedestră a conducătorului auto, acesta fiind identificat pe strada Corneliu Coposu din municipiul Târgu-Jiu“, au declarat poliţiştii.

După verificarea în bazele de date, polițiștii au stabilit că este vorba de un tânăr de 23 de ani, din comuna Boteni, județul Argeș. Acesta are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

După toată tevatura, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis. Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here