Târgu Jiu: Medicul chirurg Gheorghe Neață, reținut pentru ucidere din culpă

0
64

Medicul chirurg Gheorghe Neață, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de ucidere din culpă asupra unei paciente de 40 de ani. Operația a avut loc în urmă cu doi ani, însă cercetările abia acum au avansat și oamenii legii au probe privind comiterea faptei de ucidere din culpă. Femeia a murit după intervenția chirurgicală.

Medicul chirurg Gheorghe Neață a fost trimis în judecată, în anul 2021, pentru condiţionarea actului medical. Neață este acuzat de 17 fapte de luare de mită. Procesul se află pe rolul Tribunalului Gorj.

Medicul Gheorghe Neață a fost înregistrat în timp ce rostea în cabinetul său o rugăciune, în care îi cerea ajutorul lui Dumnezeu ca să-l ferească de procurori: „Suspectul N.G. era conștient de activitățile sale ilicite, dovadă fiind şi o rugăciune pe care acesta o spunea în fiecare zi cu voce tare în cabinetul său: „Doamne. Maica Domnului, dă-mi sănătate, bani mulți, bine lui A ….ferește-mă de boală, ferește-mă de procurori, …!”.

De asemenea, medicul este înregistrat în timp ce poartă diferite monologuri despre sumele de bani primite. „Subțire de tot 4, 5.,6…. Aaa. Bun, mă! Buuun. Mi-a dat 5 milioane, hai .. păi da. Şase. Normal, trebuia să fie 6“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here