Polițist din Gorj, cercetat pentru agresiune sexuală. Ademenea copiii din sat și îi mângâia în zonele intime

0
62
Membri ai Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual protesteaza joi 16 Martie 2017, in fata ministerului Muncii din Bucuresti, ca urmare a nemultumirilor sindicalistilor, privind nerespectarea legii si de neaplicarea corecta a salarizarii in Ministerul de Interne. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Un polițist din Gorj este cercetat pentru agresiune sexuală. Acesta este acuzat că ademenea copiii din sat cu cadouri și le cerea să-i spună cât de mult îl iubesc. Mama unui băiat de 12 ani l-a reclamat pe polițist, după ce fiul i-a povestit că agentul l-a sărutat pe buze și l-a mângâiat în zona intimă. Polițistul susține că e vorba de o „afecțiune părintească” față de copii.

Potrivit Libertatea, procurorii au descoperit că bărbatul avea relații cu mai mulți adolescenți. Cazul a ajuns în atenția procurorilor în vara anului trecut. Polițistul în vârstă de 36 de ani, căsătorit, tatăl unui copil de 5 ani, lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Vâlcea, însă locuia în județul Gorj, unde s-au petrecut faptele.

Oamenii legii au descoperit că polițistul avea discuții intime prin mesaje cu minori. Acesta a fost arestat preventiv pentru două luni, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu, iar în prezent, el se află sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here