Evenimente în aer liber, la Târgu Jiu

0
40

O serie de evenimente în aer liber vor debuta miercuri la Târgu Jiu. Triton, Georgiana Lobonț, Angela Rusu, Daniela Gyorfi, Andrada, Darius, Lucas și Luminița Țicleanu, vor cânta, pe 26 aprilie, pe scena amplasată în Piața Prefecturii din municipiu. Concertul va începe la ora 19:00.

Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 10:00, pe Aerodromul de la Barza, ava avea loc un miting aviatic special: Șoimii României – “Hawks of Romania” – formația de înaltă acrobație cu avioanele Extra, zboruri în formație cu avioanele școală Savanah, balonul cu aer cald și parașutiștii de la Aeroclubul României, elicopterele PUMA, avionul militar Șoim IAR 99, avionul Antonov An-30, celebra albinuță Apollo-Fox, avioanele ușoare de la Aerodrom Drobeta, Transylvania Wings, zboruri demonstrative cu aeromodele.

La sol vor fi prezente automobile retro de la RetroMobil Gorj și mașinile buggy and rally de la Acs Raideri Târgu Jiu.

„Duminică și luni organizăm evenimentele dedicate zilei de 1 Mai, în pădurea de la Drăgoeni, acolo unde va avea loc o serbare câmpenească. Ne vor încânta cu muzica lor Ansamblul Folcloric „Maria Lătărețu” și Taraful de Pripor.

Luna mai va fi una cu totul specială, bogată în surprize strâns legate de Capitala Tineretului, evenimente pe care le vom anunța din timp și care ne vor oferi un sfârșit de primăvară cu adevărat incendiar”, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here