Mamă și fiica sa, atacate cu un cuțit în cimitir

0
39

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost arestat de polițiști, fiind acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi atacat cu un cuţit fosta concubină şi pe mama acesteia. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Cimitirul Ungureni din Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecție.

„La data de 06 mai, în jurul orei 13.05, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați de o femeie de 45 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta Cimitirului Ungureni, ar fi fost agresată fizic de fostul concubin.

La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, fiind găsită apelanta împreună cu mama acesteia. Ambele prezentau leziuni traumatice şi au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp a fost identificat și fostul concubin al femeii, un bărbat de 45 de ani, din comuna Brădești. Acesta a fost condus la audieri”, au precizat oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de un procuror din Cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În cursul zilei de sâmbătă, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au mai explicat că suspectul urma să fie dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here