Soț și soție din Târgu Jiu, morți într-un accident rutier

0
89

Doi soți din Târgu Jiu au decedat, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe autostrada A1. Diana și Alexandru Laurențiu Giurcă se deplasau pe sensul București-Pitești. Cei doi se aflau în mașină împreună cu unul dintre copii. Acesta a supraviețuit. Șoferul ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet. Tragedia s-a petrecut la kilometrul 74, pe raza localității Ionești, din județul Dâmbovița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime. Dintre acestea 2 persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital”, conform ISU Dâmbovița. Tânărul aflat la volan, bucătar de profesie, și-a pierdut ambele picioare în urma coliziunii și a decedat la scurt timp după ce a fost preluat de ambulanță. Soția acestuia a murit o jumătate de oră mai târziu. Alexandru Laurențiu Giurcă a lucrat ca bucătar în mai multe restaurante din Târgu Jiu. Soția acestuia, Diana Giurcă, era angajată la Centrul „Christian”, din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Colegii Dianei Giurcă transmit mesaje de condoleanțe pe o rețea de socializare.
„Un anunț apăsător și cumplit ne-a făcut să amuțim. Cu adânc regret în suflet vă anunțăm de decesul prețuitei noastre colege, Diana Giurcă, alături de soțul ei, Alexandru, într-un teribil accident rutier. Echipa Centrului „Christian” este alături de membrii familiilor indoliate, Dumnezeu să-i întărească în aceste momente dramatice. Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. Odihnă veșnică, Diana si Alexandru!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here