Fostul patron al unui club din Târgu Jiu, de negăsit după ce l-a împușcat pe iubitul fostei soții

0
70

Interlopul Petre Stăncioi, care a împușcat un bărbat din Turcinești, este de negăsit. Încă de vineri de când a comis fapta, acesta este căutat de sute de polițiști și jandarmi, dar și de un elicopter al MAI.

Bărbatul de 52 de ani a mers în locuința fostei sale soții și i-a împușcat partenerul de viață, în vârstă de 49 de ani. Tot pe 14 iulie, cu câteva ore înainte, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat definitiv pe Stăncioi la doi ani de închisoare, cu executare, pentru șantajarea fostei soții.

„Având în vedere cazul de agresiune prin împușcare din județul Gorj, de la data de 14 iulie 2023, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul IGPR este abilitat să comunice următoarele:

Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenați în căutări sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112!“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Stăncioi l-a împușcat de patru ori pe iubitul fostei sale soții, acesta fiind dus la spital în stare gravă. Petre Stăncioi fusese condamnat la doi ani de închisoare cu executare, pentru șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here