Femeie de 41 de ani, în arest după ce a născut acasă și a ars bebelușul în sobă

0
18

O femeie de 41 de ani din Otopeni, judeţul Ilfov, a fost arestată preventiv, după ce a născut acasă și a ars bebelușul în sobă.

 Poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului, unde a fost transportată femeia de către un echipaj medical, scrie News.ro.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, criminalist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul lfov, iar, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, au descoperit în soba dintr-o încăpere, cadavrul carbonizat al unui bebeluş”, anunţă IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, s-a deplasat la faţa locului şi medicul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă.

„În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au mai precizat poliţiştii.

În cursul zilei de marţi, femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, ulterior fiind arestată pentru 30 de zile.

„Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a mai transmis IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here