Adolescent din Gorj, violat de un bărbat care l-a luat la ocazie

0
44

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Vladimir,  a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni, după ce ar fi fost violat de un bărbat care l-a luat la ocazie. Agresorul, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că ar fi violat un tânăr pe care l-a luat cu mașina. Agresorul este din comuna Bumbești Pițic. El a fost reținut pentru 24 de ore, după care procurorii au considerat că poate fi lăsat în libertate.

„La data de 3 octombrie a.c., ora 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de un tânăr de 18 ani, din comuna Vladimir, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:00, un bărbat necunoscut l-ar fi luat la ocazie cu mașina, iar pe parcursul drumului, l-ar fi atins în zona intimă.

La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi oprit în zona râului Galbenu din orașul Novaci, iar tânărul de 18 ani ar fi coborât.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bumbești Pițic, l-ar fi luat la ocazie pe tânăr și ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu deține permis de conducere.

Ulterior, bărbatul de 45 de ani, ar fi întreținut relații sexuale, neconsimțite cu tânărul de 18 ani.

După administrarea probatoriului, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infr acțiunilor de viol și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Bănuitul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, fiind respinsă de către instanța de judecată”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here