O bătrână și-a otrăvit cu mercur întreaga familie. Femeia, care făcea ritualuri satanice, și-ar fi ucis și soțul în tinerețe

0
49

O bătrână de 83 de ani, din Bragadiru, Ilfov, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca, după ce și-a otrăvit cu mercur întreaga familie. Pe fiica sa, pe ginere și pe nepot. Mai mult, femeia ar fi pus mercur și în mâncarea câinelui. Bărbatul de 48 de ani, otrăvit de soacră, lansează noi acuzaţii. Spune că soţul femeii  ar fi murit subit în tinereţe şi crede că bătrâna l-ar fi ucis prin aceeaşi metodă. Ieri, poliţiştii au ridicat alte probe ascunse în casa unde locuia familia şi le-au trimis la laborator.

În urma analizelor, medicii au stabilit că fiica, nepotul şi ginerele bătrânei aveau mercur în sânge de mai multe luni.

„Cât am putut să fiu de orb 30 de ani, să am aşa ceva lângă mine? De abia mai stau pe picioare. Nu ştim dacă mai trăim azi sau mâine”, a declarat bărbatul otrăvit.

Bărbatul bănuieşte că, în tinereţe, soacra chiar şi-ar fi omorât soţul.

”Cred că mai sunt o grămadă morţi, o grămadă-s nenorociţi. Inclusiv tatăl fetiţei ăsteia (soţia lui – n.r.) a dispărut din viaţă pur şi simplu. Pur şi simplu a lăsat-o la 14 ani singură… că dacă nu eram cumva să stau acolo, că am fost prieten cu frate-su de mic. Şi-a otrăvit pur şi simplu propriul copil”, a mai precizat bărbatul.

Femeia făcea și ritualuri satanice. Anchetatorii i-au găsit în cameră mai multe obiecte dubioase.

”Ea ne tot amenința, avem și filmare. Am zis că e bătrână. Nu ne așteptam niciodată.
Vă omor! Nu prindeți decembrie!Am găsit poza mea, poza lui tata, arși într-o cutie cu lacăt. Am găsit licori, icoane cu Buddha, seringi, toate religiile combinate”, a declarat nepotul bătrânei.

Intoxicaţia cu mercur are efecte adverse grave, de la febră, dificultăţi de respiraţie şi vedere înceţoşată până la moarte.

Femeia de 83 de ani are dosar penal pentru violenţă în familie şi e internată la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca. Dacă se va dovedi că are discernământ poliţiştii vor schimba încadrarea juridică în tentativă de omor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here