Edilitara o comite din nou

0
1225

Angajații Edilitara il sfidează încă odată pe primarul Marcel Romanescu. După ce au lăsat orașul sub nămeți inainte de sărbători, aceștia au comis-o din nou. Nu s-au sinchisit să ridice o grămadă imensă de zăpadă adunată in fața bisericii „Sfântul Gheorghe” din municipiu iar zecile de enoriași care au participat astăzi la slujba de Bobotează abia au reușit să se așeze la rând lângă butoaiele amplasate în fața lăcașului de cult pentru a lua apă sfințită.

Fostul vicepreședinte al PMP Gorj, Leonida Belgher a atras atenția pe pagina sa de socializare fiind revoltat de cele constatate.  

„Daca nici aceasta dovada nu-l comvinge pe Primar ca EDILITARA il iubeste ! Inseamna ca eu trebuie sa plec din tara ! Priviti si dv cum toata strada e goala insa in fata Biserici de linga Spital este ditamai gramada de zapada stiind ca azi e Boboteaza ,si vin foarte multi enoriasi la Sfinta Biserica .Luni vreau ca Primarul sa ceara urgent demisia conducerii Edilitara ! Astept dl Primar ” , a scris Leonida Belgher pe pagina sa de socializare. 

Cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă Marcel Romanescu le-a cerut explicații celor de la Edilitara pentru deszăpezirea defectuoasă din oraș dar și pentru faptul că nu au curățat aleile din Cimitirul Municipal impedicând astfel accesul celor care au vrut să le aprindă o lumânare rudelor sau prietenilor trecuți la cele veșnice. Edilul a cerut atunci demisia conducerii Edilitara și, cel mai mai probabil o va cere din nou și de această dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here