La loc comanda! Informația Gorjului este un site LIBER

1
893

Îngrijorați că apariția site-ului de știri „Informatia Gorjului” le-ar putea distruge reputația si le-ar putea demonstra gemenilor abilitățile lor de „performeri” in ale cheltuirii banului public, unii asa ziși jurnaliști de renume si unii pesedisti înrăiți au ieșit la atac sperând că vor distruge noua sursă de informare a gorjenilor inca din primele zile de la înființare. Cel mai probabil au început să arunce cu noroi dat fiind faptul că este singurul site de stiri care va prezenta doar realitatea si pe care nu vor reuși sa-l controleze asa cum au facut cu alte instituții de presa prin intermediul cărora sunt ridicați in slavi, crezând că astfel vor reuși sa-i prostească în continuare pe gorjeni.

Unul dintre persoanele vizibil ofuscate de apariția Informației Gorjului este Cerasel Cuteanu, unul dintre cei mai duri critici ai primarului Marcel Romanescu și unul dintre cei care au împiedicat candidatura acestuia la Primăria Târgu Jiu in 2016. Acesta a sărit la gâtul fondatorului noului site de știri fiind deranjat de articolele care îl au în prim-plan pe edilul de la Târgu Jiu. In acest fel, domnul Cerasel Cuteanu, aprig susținător al lui Dan Vâlceanu se răzbună, după ce Romanescu s-a opus vehement ca acesta să candideze din partea PNL la alegerile europarlamentare, edilul anunțându-si chiar și intenția de a pleca din partid in cazul in care se va întâmpla acest lucru. In octombrie anul trecut s-a iscat un adevărat scandal în PNL Gorj pe această temă, Marcel Romanescu sugerând că Dan Vâlceanu s-ar afla in spatele atacurilor la adresa sa, lansate în ultimul timp de bloggerul Cerasel Cuteanu. O altă persoană deranjată de apariția Informației Gorjului este nimeni altul decât Cristi Tudor, angajatul Secției de Drumuri Naționale Târgu-Jiu și unul dintre fiii șefului SDN Ion Tudor. Unul dintre pesediștii care trandăvesc pe banii statului a sărit la atac, temandu-se că partidul lui de suflet va avea de suferit odată cu apariția acestui site de știri. Clanul Tudorilor, cei care nu au muncit nici macar o zi in mediul privat și care au trăit și trăiesc pe banii statului au ieșit acum la atac de teamă să nu rămană pe dinafară.

Dragă domnilor Cuteanu și Tudor vă garantez că în ciuda atacurilor dumneavoastră nejustificate vom spune doar adevărul. Niciun politician, șef de instituție sau chiar ” jurnalist” care încearcă să fenteze cetățenii nu vor fi trecuți cu vederea!

1 COMENTARIU

  1. o sa vedem pe parcurs daca sunteti echidistanti si nu incepeti prin a critica psd-ul pentru a duce cititorii in eroare , dar de fapt sa fiti ai lor, va vom urmarii. STIRILE care sunt peste tot sunt mai putin interesante, stiriile care fac sa opreasca abuzurile, coruptia si furtul din banii publici, dar mai ales din sistemele de asigurari de sanatate, afaceri cu spitalele care duc la lipsa medicamentelor pentru pacienti, cat si sistemul corupt din educatie unde se spune ca este gratuit dar lipsesc multe..sunt benefice tuturor, cu scopul de a stii si ei ca poate cineva ii vede sau se afla , si tot se s-ar reduce cu ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here