Romanescu, atac frontal la Vâlceanu

0
595

Primarul Marcel Romanescu pune punctul pe ”I” și îi declară război lui Dan Vâlceanu după excluderea lui Mihai Paraschiv din Partidul Național Liberal. Romanescu pune tunurile pe președintele  de partid pe care îl acuză că nu se dezlipește de PSD și că vrea cu orice preț să scape de cei care îl simpatizează pe edil. Mai mult, Romanescu a declarat că nu va mai candida din partea PNL, la alegerile din 2020 dacă Vâlceanu rămâne memebru al partidului.

”Este o bătaie de joc la adresa Partidului Național Liberal. Dacă credeam până în acest moment că putem face o echipă care să se bată cu șanse foarte mari în alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale cu Partidul Social Democrat, după ceea ce s-a întâmplat aseară șansele sunt foarte mici pentru că aseară, o mare parte dintre colegii noștri au luat o decizie care a eliminat cel ma puteric opozant pe care l-a avut PSD în ultimii ani în Târgu Jiu și în județul Gorj, Mihai Paraschiv. Nu cred că Mihai trebuia eliminat. Mai mult decât atât, cred că cel mai mult, în momentul de față nu se bucură membri PNL, care îl știu foarte bine pe Mihai, ci se bucură PSD. Aseară s-a făcut un joc pentru PSD.  Știu foarte bine, cel puțin de când sunt primar, că înafară de eliminarea mea, omul pe care PSD îl doarea afară din Partidul Național Liberal era Mihai Paraschiv”, a declarat Marcel Romanescu.

Dan Vâlceanu a fost cel care a propus excluderea lui Mihai Paraschiv din PNL, deputatul de Gorj răzbunându-se astfel pe acesta pentru că a ”îndrăznit” să-l calce pe bătături și să spună adevărul. Propunerea de excludere a consilierului municipal a fost votată seara trecută de BPJ cu 21 de voturi pentru și 10 împotrivă.

”Vâlceanu a eliminat până în acest moment toți oamenii care aveau o simpatie pentru Marcel Romanescu sau l-au susținut pe Romanescu. Eu sunt ultimul element. Pe mine, din fericire, în momentul acesta nu mă poate elimina pentru că sunt primar ales de cetățenii municipiului Târgu Jiu.  Din funcțiile politice mă poate elimina și o poate face la fel de ușor, fără niciun fel de argument, așa cum a făcut și cu Mihai Paraschiv, însă din calitatea de primar nu mă va putea elimina. Riscul foarte mare este că oricând vrea Dan Vâlceanu să elimine pe cineva din PNL, să se adreseze aceluiași Birou  Permanent Județean pe care îl controlează și să elimine fără niciun fel de problemă. Să spună la vor și să spună ”ăsta este punctul meu de vedere””!

Marcel Romanescu i-a declarat astăzi război deschis lui Dan Vâlceanu și a precizat că nu va mai face niciodată echipă cu acesta.

”Dan Vâlceanu pe mine personal nu mă reprezintă. Nu m-a reprezentat și nu mă va reprezenta niciodată. Eu vor incerca sa imi fac treaba la Târgu Jiu cu toată opoziția lui Dan vâlceanu, cu toată opoziția PSD-ului. Dan Vâlceanu, niciodată nu și-a dorit un alt lider în fruntea PNL. Dan Vâlceanu niciodată nu și-a dorit ca Marcel Romanescu să fie candidat la primărie. L-a folosit pe Marcel Romanescu. A folosit imaginea lui Marcel Romanescu în alegerile parlamentare ale dânsului pentru că știa că dacă nu vorbește despre Marcel Romanescu poate nici acele votrui de 15-17 la sută nu se regăseau în portofoliul Partidului Național Liberal. De astăzi încolo îi declar război deschis domnului Dan Vâlceanu și spun foarte clar că eu cu dânsul nu voi mai face echipă niciodată. Este exclus ca eu vreodată să mă mai pun la masă cu Dan Vâlceanu. Cel puțin atâta timp cât va fi președintele PNL”, a subliniat Marcel Romanescu.

Cetățenii muncipiului Târgu Jiu au reacționat după ce Dan Vâlceanu a criticat declarațiile lui Marcel Romanescu pe care l-a numit ”frustrat” și pe care îl acuză că nu vrea decât să ocupe funcția de președinte al PNL. Oamenii și i-au dat dreptate lui Marcel Romanescu și și-au arătat susținerea față de acesta.

”În 2016, ai luat 14% iar Romanescu a luat 52%. Oare suntem tâmpiți? Tu ai crezut că îl vei mătrăși pe Romanescu. Oamenii au votat omul nu partidul reprezentat de tine. Tu ești zero. Au căzut vremurile când ne luam după partide. Omul sfințește locul”, a scris un internaut pe facebook.

”Tu și cățeii tăi ați făcut numai critici și acuze fără să puneți mâna să-l susțineți. Spre ghinionul vostru, cetățenii au văzut toate acestea”, a declarat un alt târgujian revoltat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here