Polaris M Holding, amendată cu 2.000 de lei din cauza gunoiului de lângă ghene

0
569

Societatea Polaris M Holding a foat amendată de Poliția Locală pentru că nu a efectuat curățenia în locurile special amenajate pentru depozitarea gunoiului.Polițiștii locali au demarat controale în toate zonele din oraș și au găsit mizerie de nedescris lângă pubele, așa că au trecut la sancțiuni.

Echipele de control au verificat dacă sunt respectate normele în vigoare privind păstrarea curățeniei în locurile publice dar și a modului de ridicare a deșeurilor menajere de către operatorul serviciului de salubrizare care acționează pe raza municipiului Târgu Jiu, respectiv S.C. Polaris. M Holding S.R.L. În urma constatărilor efectuate, operatorului serviciului de salubrizare în cauză i-au fost aplicate două amenzi în cuantum de 2.000 de lei, pentru nerespectarea obligației de a asigura efectuarea curățeniei în locurile special amenajate de depozitare a reziduurilor menajere, conform HCL Târgu Jiu 19/2002”, a transmis Poliția Locală.

Chiar dacă aruncarea deșeurilor la voia întâmplării constituie contravenție și se sancționează cu amendă în valoare de 1.000 de lei, cetățenii nu se dau în lături în a-și arunca resturile manajere pe lângă ghenele special amenajate în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here