Romanescu susține sportivii din Târgu-Jiu

0
1011

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și noul director al Clubului Sportiv Municipal, Robert Bălăeț au fost prezenți la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, la baschet băieți, faza zonală, desfășuarată sâmbătă și duminică la Târgu Jiu. În urma meciurilor disputate între cele șase unități școlare participante, echipa Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu a fost declarată câștigătoare și se află acum printre cele mai valoarase opt formații din România. Echipa CNTV Targu Jiu a învins în finala mare, 100-51 (58-29), echipa Colegiului Național ”Enăchiță Văcărescu” din Târgoviște. În finala mică, Colegiul Național ”Cuza Vodă” Craiova – Colegiul Național ”I.I.C. Brătianu” Pitești, scor final 53-51.

„Am participat, cu plăcere, la spectacolul sportiv prilejuit de Olimpiada Națională a Sportului Școlar, a cărei fază zonală la baschet a fost organizată în sala de sport a Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Baschetbaliștii noștri s-au calificat la faza națională, demonstrând că sunt una dintre cele mai bune echipe din țară. Dincolo de bucuria rezultatelor deosebite ale echipei de la ”Tudor” (în finală au învins cu 100 la 51 Colegiul Național ”Enăchiță Văcărescu”), am asistat la o serie de meciuri spectaculoase și vreau să-i felicit, în primul rând, pe sportivi, dar și pe profesorii Laurențiu Răuț și Bogdan Rădulea, cei care au pregătit o echipă extraordinară.
Se pregătesc sportivi foarte buni la Târgu Jiu și, așa cum am promis, municipalitatea face toate eforturile pentru ca aceștia să poată beneficia de condițiile necesare pentru antrenamente de calitate. De altfel, sala de sport a Colegiului Național Tudor Vladimirescu a fost recent renovată, aici efectuându-se lucrări la suprafața de joc și la sistemul de încălzire”, a scris Marcel Romanescu pe pagina sa de socializare.

Edilul a mai fost prezent și la meciul de handbal dintre ACS Infinit Târgu Jiu și Torok Râmnicu Vâlcea, partidă câștigată de târgujience.

„Felicitări handbalistelor de la ACS Infinit Târgu Jiu (junioare 3) pentru rezultatul frumos obținut în fața celor de la Torok Râmnicu Vâlcea! Demonstrăm, prin toate aceste rezultate, că sportul, la nivelul Municipiului Târgu Jiu, este un fenomen ce ia amploare pe zi ce trece. Avem copii minunați, care muncesc mult și, iată, obțin rezultate cu care ne mândrim. Să nu-i uităm nici pe cei care îi pregătesc și care depun eforturi pentru ca acești copii să-și atingă potențialul maxim și să ne aducă atâtea bucurii. Așadar, felicitări antrenorilor Dan Ilieș și Andrei Enache”, a mai notat primarul pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here