Tânăr din Turceni, reținut pentru trafic de droguri

0
802

Un tânăr din Turceni a fost arestat preventiv iar un altul a fost plasat sub control judiciar în urma perchezițiilor efectuate vineri, 1 martie, de polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurori DIICOT Gorj, la domiciliile a 7 persoane bănuite de trafic de droguri.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis, 1 kilogram de muguri de cannabis, un grinder de mărunţire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecţionarea ţigărilor, un pistol cu capsule CO2, 4 butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă şi 2.500 de lei. Sprijinul operativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. În activităţi au fost angrenaţi şi luptători pentru acţiuni speciale din Gorj, alături de jandrami“, au precizat polițiștii gorjeni.

În urma perchezițiilor, Emil-Nazian Sfîrlogea a fost arestat pentru 30 de zile iar Marian Sfîrlogea a fost plasat sub control judiciar, pentru trafic de droguri de risc. Hotărârea poate fi contestată.

„Admite propunerea D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Gorj de arestare preventivă a inculpatului Sfîrlogea Emil-Nazian. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sfîrlogea Emil-Nazian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, (…) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 02.03.2019 şi până la data de 31.03.2019, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat. În baza art. 227 alin. 1 C.pr.pen. respinge propunerea D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Gorj, privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Sfîrlogea Marian. În baza art. 227 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 202 alin. 4 şi art. 215 C.pr.pen. dispune luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, cu privire la inculpatul Sfîrlogea Marian, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 02.03.2019 până la 30.04.2019, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc“, se arată în sentința instanței de judecată.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here