Referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Târgu-Jiu

0
855

Sătul de scandalurile din ultima perioadă declanșate din cauza reprezentanților PSD, ALDE și PSRo din Consiliul Local Târgu-Jiu, consilierul PMP Ion Săvoiu pune punctul pe „i” și propune declanșarea unui referendum pentru dizolvarea Consiliului Local.

„Consiliul Local nu mai poate funcționa în actuala structură, pentru că face doar rău Târgu Jiului și celor care n-au plecat încă de aici. De aproape doi ani de zile, noi, consilierii locali, ne certăm pe două subiecte – parcarea Rodna și clubul sportiv municipal – ca și cum restul ar fi perfect și n-ar mai fi nimic de făcut în Târgu Jiu. Nu de puține ori, unii consilieri locali au apărut pe televiziunile centrale înjurându-se între ei sau jignind cetățeni care îndrăzniseră să treacă pragul sălii de ședințe.. În actuala structură, consiliul local conține reprezentanți ai unui partid care nu mai există, PSRO, niște frustrați din PSD care nu acceptă nici acum că Romanescu i-a bătut în alegeri, doi reprezentanți ai ALDE aserviți total PSD-ului, niște liberali montați de Vîlceanu împotriva primarului, și noi de la PMP. Consiliul Local ar trebui să aducă un plus pentru Târgu Jiu, fiindcă am rămas cu mult înapoia reședințelor de județ din jur, la toate capitolele și pentru că Gorjul se depopulează cu fiecare zi care trece fără să se schimbe nimic în bine. Din păcate, majoritatea consilierilor locali își dedică toată energia și tot timpul lor ca să facă în așa fel încât Târgu Jiul să meargă din rău în mai rău. Ca să demonstreze că în timpul mandatului de primar al lui Romanescu nu se face nimic în oraș. Cu actualul Consiliu Local, vom mai pierde încă un an.
Dacă îți pasă de Târgu Jiu și de oamenii din acest oraș, pune și tu umărul la declanșarea referendumului de dizolvare a Consiliului Local”, a scris Ion Săvoiu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here