Minor de 15 ani, urmărit la nivel național. Poliția și părintii il caută cu disperare

0
514

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de o femeie de 30 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că fiul său minor, GUGU CIPRIAN GABRIEL, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, in data de 21 martie, iar până în prezent nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că minorul Gugu Ciprian Gabriel nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu.În momentul plecării de la domiciliu, minorul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 50 de kg, păr şaten, ochii albaștri, faţă ovală, fără a prezenta semne particulare.În cauză, poliţiştii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional.

Persoanele care pot da detalii cu privire la identificarea minorului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată subunitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here