Alba-neagra în Consiliul Local Târgu-Jiu. Circarii PSD continuă bătaia de joc la adresa cetățenilor și a edilului de la municipiu

0
937

Bătaie de joc la superlativ in Consiliul Local Târgu-Jiu. După ce au fost de acord să-l imputernicească pe primarul Marcel Romanescu pentru a-l valida pe Robert Bălăeț in fruntea Clubului Sportiv Municipal, circarii PSD-ALDE s-au răzgândit și au produs din nou haos în ședința de consiliu de astăzi. Cel care a inceput circul a fost consilierul PSD, Constantin Ștefan, a cărui soție, angajată ca și ghid turistic in cadrul Centrului de Promovare Turistică ” Constantin Brâncuși” nu a fost capabilă să lege două cuvinte și să dea un punct de vedere presei cu privire la restricțiile legate de operele marelui sculptor. Dovada, aici:

Stefan a tunat și fulgerat in ședința de astăzi, pe motiv că in anexa proiectului de hotărâre încă mai figurează validarea proiectului de management.  Este incredibil cum circarii PSD își bat joc, cu o nesimțire crasă, de cetățenii din Târgu-Jiu și implicit de edilul Marcel Romanescu.

Sedinta Consiliului Local Tg-Jiu, 25 martie 2019

Publicată de Accent TV pe Luni, 25 martie 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here