Scandal la Cărbunești. Trei persoane, duse la audieri

0
599

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești s-au sesizat astăzi cu privire la faptul că la intersecția str. Trandafirilor cu str. Plopilor, din localitate, ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane.

Din primele e cercetati efectuate la fata locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani, din Targu Carbunesti, pe fondul unui conflict mai vechi generat de activități desfășurate în străinătate, ar fi făcut semne obscene unui bărbat de 46 de ani și fiului său, de 23 de ani, din aceeași localitate.

La rândul său, bărbatul de 46 de ani a spart cu un obiect contondent geamul lateral stânga spate al autoturismului cu care se deplasa cealaltă persoana implicată in conflict.

În cauză, politistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar cele trei persoane implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției, față de acestea urmând a fi luate măsuri legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here