Hoții amatori de la Logrești au fost prinși. Au spart o bancă dar nu au reușit să fure banii

0
818

Doi bărbaţi din Vâlcea acuzaţi că, în urmă cu două săptămâni, au intrat într-o bancă din comuna Logreşti,  spărgând un perete, au fost reţinuţi, astăzi, de poliţişti. Cei doi au oprit sistemul de alarmă şi au încercat să spargă seiful, însă nu au reușit să fure banii. Bărbații, in vârstă de 34, respectiv 35 de ani nu sunt la prima abatere. Potrivit polițiștilor, aceștia mai au antecedente penale.

Tentativa de jaf a fost anunţată la Poliţie pe 18 martie, când angajata băncii a mers la serviciu şi a observat că cineva a dărâmat zidul pentru a intra în interior.

„La data de 04.04.2019, poliţiştii din cadrul IPJ Gorj-Serviciul de Investigaţii Criminale, au identificat şi documentat activitatea infracţională a 2 bărbaţi cu vârsta de 34, respevtiv 35 ani, din jud. Vâlcea, toţi cu antecedente penale, care în noaptea de 17/18.03.2019 au săvârşit infracţiunea de furt calificat din Agenţia CEC situată în comuna Tg-Logreşti, jud. Gorj, când prin scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă (tăierea firelor de alimentare) şi spargerea unui perete exterior, au pătruns în interior şi au forţat seiful de valori, fără a-l deschide. Din cercetari s-a stabilit ca autorii au sustras componentele sistemului de supraveghere si senzorii de detectie din camera de valori, cauzand un prejudiciu de 2000 lei. In baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus faţă de cei 2 măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data 05.04.2019 să fie prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Tg-Carbunesti cu propunere de arestare preventivă. În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii Operatiuni Speciale Craiova și al Biroului de Analiză a Informațiilor Gorj”,  Au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here